Sorefa AB

Stockholms län

Information

Sorefa AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Sorefa AB finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sorefa AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sorefa AB har haft sedan 2004-05-28. Sorefa AB har funnits sedan och 2004-06-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sorefa AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Älta Mossv. 138, 138 37, Älta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sorefa AB Privat, ej börsnoterat.

Sorefa AB har idag 556649-5379 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sorefa AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning, bedriva yrkesmässig uthyrning för tillfälligt bruk av fast egendom eller del därav, utöva turism och därmed förenlig service, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Sorefa AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellström, Eva Sophia som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Bengt Vilhelm som är född 1959 och har titeln Suppleant, Brostedt Carlson, Ann Maria Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, .