ADAPT Arbetsmiljökonsult AB

Stockholms län

Information

ADAPT Arbetsmiljökonsult AB är ett företag som finns i Nacka. I ADAPT Arbetsmiljökonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Geijer, Per Emil som är född 1970 och har titeln VD, Geijer, Per Emil som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikman, Kurt Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Tore Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisell Svedin, Ingrid Maria som är född 1959 och har titeln Revisor, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ADAPT Arbetsmiljökonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ADAPT Arbetsmiljökonsult AB på telefon 08-7182500.

Aktiebolagets verksamhet skall vara att: 1) Tillhandahålla konsultativa tjänster inom arbetsmiljöområdet, med huvudsakligt fokus på säkerhetsfrågor. Detta skall bland annat ske genom utbildningsinsatser, utredningsarbete samt genom att skapa verktyg för att systematisera arbetsmiljöarbetet. Huvudsaklig målgrupp är service- och handelsföretag. 2) Förvärva, förvalta och hyra ut fastigheter till företag och privatpersoner. Fastighetsbeståndet skall dels bestå av kontorsfastigheter i expansiva kommuner, dels fritidsfastigheter i populära rekreationsområden.

Idag är ADAPT Arbetsmiljökonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

ADAPT Arbetsmiljökonsult AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ADAPT Arbetsmiljökonsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-14 och ADAPT Arbetsmiljökonsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ADAPT Arbetsmiljökonsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Geijer, Per Emil

ADAPT Arbetsmiljökonsult AB har 556645-8997 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.