Sidelon AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Sidelon AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sidelon AB är ett av dem. Statusen för Sidelon AB är att Bolaget är aktivt.

Sidelon AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sidelon AB ska trivas.

Sidelon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsrådgivning och konsultuppdrag inom fastighet-industri samt högskolesektorn samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sidelon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12.

Idag är Sidelon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Sidelon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ericsson, Anna Maria.

De som är på något sätt har med Sidelon AB är Ericsson, Anna Maria som är född 1962 och har titeln VD, Ericsson, Anna Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Axel Janne som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ericsson, Hans Inge som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Brostedt Carlson, Ann Maria Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, .

Sidelon AB har 556644-2322 som sitt organisationsnummer.