NOMAD Corporate Relocation AB

Stockholms län

Information

NOMAD Corporate Relocation AB är en verksamhet som finns i Nacka. I NOMAD Corporate Relocation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Sven Ingvar Didrik som är född 1963 och har titeln VD, Gustafsson, Sven Ingvar Didrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebrell, Jan Henrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Sara Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sander Elvin, Per Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lihammar, Beata som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med NOMAD Corporate Relocation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå NOMAD Corporate Relocation AB på telefon 08-54690000.

Bolaget skall bedriva konsultationer, förvaltning och handel inom området kommersiella lokaler, teknik, inredning och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är NOMAD Corporate Relocation AB av bolagstypen Aktiebolag.

NOMAD Corporate Relocation AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

NOMAD Corporate Relocation AB innehar ej F-skattsedel och NOMAD Corporate Relocation AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NOMAD Corporate Relocation AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Sven Ingvar Didrik -Sander Elvin, Per Erik

NOMAD Corporate Relocation AB har 556643-1275 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.