Online Business Partner i Sverige AB

Stockholms län

Information

556640-0213 är organisationsnummer för företaget Online Business Partner i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Online Business Partner i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Online Business Partner i Sverige AB finns i.

Online Business Partner i Sverige AB har varit registrerat sedan 2003-02-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Online Business Partner i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-22.

Online Business Partner i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Online Business Partner i Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Augustsson, Lill Helene -Granath, Anneli Gunilla

Vill ni komma i kontakt med Online Business Partner i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54578870 eller genom brev på följande adress:
V. Finnbodav. 2, 131 30, Nacka

Bolaget är ett rekrytrerings- och bemanningsföretag med affärsområde ekonomi administration hälsa vård. Tjänsterna inom nämnda område är rekrytering, uthyrning och entreprenader samt program vad gäller personlig utveckling stress hälsa vård outplacement och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Online Business Partner i Sverige AB och det är Granath, Anneli Gunilla som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Lill Helene som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif som är född 1943 och har titeln Revisor, Handenrevisorerna Leif Nilsson AB som är född och har titeln Revisor,