Mellansvenska Industriprodukter AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Mellansvenska Industriprodukter AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Mellansvenska Industriprodukter AB är ett av dem. Statusen för Mellansvenska Industriprodukter AB är att Bolaget är aktivt.

Mellansvenska Industriprodukter AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Mellansvenska Industriprodukter AB ska trivas.

Mellansvenska Industriprodukter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av verktyg, kläder, olja- och smörjprodukter, produkter för bearbetning och sammanfogning av trä, plast och metall, värdepappershandel samt fastighets- förvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mellansvenska Industriprodukter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Mellansvenska Industriprodukter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Mellansvenska Industriprodukter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-14800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mellansvenska Industriprodukter AB är Gustafsson, Sven David Fredrik Hugo som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Sven Roland som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Mellansvenska Industriprodukter AB har 556638-7097 som sitt organisationsnummer.