Medical Baehrendtz & Haeger AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Medical Baehrendtz & Haeger AB. Det finns flera företag som liknar Medical Baehrendtz & Haeger AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Medical Baehrendtz & Haeger AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-20 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-01-07 så har Medical Baehrendtz & Haeger AB varit registrerat. Idag är Medical Baehrendtz & Haeger AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Medical Baehrendtz & Haeger AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Storängens Strandv. 1, 131 41, Nacka. Vi ni istället prata med Medical Baehrendtz & Haeger AB så kan ni göra det på 08-7180910.

Bolaget skall bedriva medicinska konsultationer samt förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Baehrendtz, Nils Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haeger, Per Magnus Agnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, von Sydow, Nils Fredrik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Röcklinger, Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Västerled Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Baehrendtz, Nils Håkan -Haeger, Per Magnus Agnar .

Medical Baehrendtz & Haeger AB har 556638-3211 som sitt organisationsnummer.