Dominant Invest Holding AB

Stockholms län

Information

556634-5665 är organisationsnummer för bolaget Dominant Invest Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dominant Invest Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Dominant Invest Holding AB finns i.

Dominant Invest Holding AB har varit registrerat sedan 2002-10-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dominant Invest Holding AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dominant Invest Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dominant Invest Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Broswitz, Hans-Herbert -Broswitz, Kerstin Harriet

Vill ni komma i kontakt med Dominant Invest Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7184944 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall självt och eller via dotterbolag bedriva handel med samt förvaltning av fastigheter, byggnadsverksamhet ävensom handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dominant Invest Holding AB och det är Broswitz, Hans-Herbert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Broswitz, Kerstin Harriet som är född 1941 och har titeln Suppleant, Paulsson, Mona Ingegerd som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,