Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB

Stockholms län

Information

556634-0252 är organisationsnummer för verksamheten Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB finns i.

Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB har varit registrerat sedan 2002-10-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-02-07.

Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Bergman, Sten Magnus

Vill ni komma i kontakt med Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7176006 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall uppföra, äga och driva sport- och kulturhall samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Saltsjöbaden/Fisksätra Hall AB och det är Bergman, Sten Magnus som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hamzo, Antoine Jamil som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Isoz, Nils Gustav Henning som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Leif Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerholm-Jukkola, Gunvor Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, BAGGENS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor