Lindholm & Benson Konsult AB

Stockholms län

Information

Lindholm & Benson Konsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Lindholm & Benson Konsult AB finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindholm & Benson Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Lindholm & Benson Konsult AB har funnits sedan och 2010-04-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lindholm & Benson Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till HÄSTHOLMSVÄGEN 25, 131 71, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6613100.

Nacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lindholm & Benson Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Lindholm & Benson Konsult AB har idag 556630-7962 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lindholm & Benson Konsult AB

Bolaget ska bedriva administrativa konsulttjänster inom försäkring, försäljning och juridik samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Lindholm & Benson Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Benson Lindholm, Eva Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Hans Ole som är född 1943 och har titeln Suppleant, Norinder, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Revisor, Kilafors Samrev AB som är född och har titeln Revisor, .