Carolines Kök AB

Stockholms län

Information

Carolines Kök AB är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Carolines Kök AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Carolines Kök AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-10-10.

Carolines Kök AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-07-23. Men sedan 2002-10-10 så har Carolines Kök AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Edöv. 2, 132 30, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carolines Kök AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7471440.

Nacka arbetar för att verksamheter som Carolines Kök AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carolines Kök AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva leveransbageri och fast food samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carolines Kök AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carolines Kök AB och det är följande personer, Eriksson, Lars Allan som är född 1968 och har titeln VD, Eriksson, Lars Allan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Felix som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aavikko, Jarmo Kalervo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Manell, Elis Ben som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Sune Jan Åke som är född 1961 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carolines Kök AB är 556629-9763.