EPX Business Partner AB

Stockholms län

Information

EPX Business Partner AB är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som EPX Business Partner AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EPX Business Partner AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-04-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EPX Business Partner AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8746556.

Nacka arbetar för att bolag som EPX Business Partner AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EPX Business Partner AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet inom företagsledning, affärsutveckling och organisationsutveckling, förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EPX Business Partner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EPX Business Partner AB och det är följande personer, Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesdotter, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EPX Business Partner AB är 556625-6797.