Ljushuset Nacka AB

Stockholms län

Information

Ljushuset Nacka AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Ljushuset Nacka AB finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ljushuset Nacka AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ljushuset Nacka AB har haft sedan 2006-10-26. Ljushuset Nacka AB har funnits sedan och 2008-10-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ljushuset Nacka AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Forumv. 12, 131 53, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4488830.

Nacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ljushuset Nacka AB Privat, ej börsnoterat.

Ljushuset Nacka AB har idag 556625-2762 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ljushuset Nacka AB

Aktiebolaget ska bedriva detaljhandel med belysningsarmatur samt handel med övriga produkter och tillbehör inom belysning. Inneha lös egendom såsom bostadsrätter. Handel med värdepapper, handel med och äga fast egendom samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Ljushuset Nacka AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Matsson, Stig Ronny Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Matsson, Ida Lori Florence som är född 1929 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .