PeaceLand Consulting & Securities AB

Stockholms län

Information

PeaceLand Consulting & Securities AB är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som PeaceLand Consulting & Securities AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PeaceLand Consulting & Securities AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-06-07.

PeaceLand Consulting & Securities AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-03-06. Men sedan 2003-06-26 så har PeaceLand Consulting & Securities AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Djurö Kyrkv. 37 A, 139 73, Djurhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PeaceLand Consulting & Securities AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Nacka arbetar för att bolag som PeaceLand Consulting & Securities AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PeaceLand Consulting & Securities AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva värdepappershantering, managementkonsulting, musikproduktion och underhållning, musikinstrumentuthyrning-trading sammt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PeaceLand Consulting & Securities AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fredmark, Karl Johan Martin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PeaceLand Consulting & Securities AB och det är följande personer, Fredmark, Karl Johan Martin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredmark, Elsa Birgitta Marie-Anne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredmark, Karl Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredmark, Karl Vilhelm Kristian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för PeaceLand Consulting & Securities AB är 556623-5759.