Grandin & Lindqvist Konsult AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation inom turist- och restaurangnäringen samt marknadsföring och försäljning av restaurangprodukter såsom köksutrustning. Bolaget skall dessutom äga och förvalta aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grandin & Lindqvist Konsult AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Grandin & Lindqvist Konsult AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2001-12-20 så skapades Grandin & Lindqvist Konsult AB och verksamheten är har F-skattsedel Grandin & Lindqvist Konsult AB har haft det sedan 2002-04-16.

Grandin & Lindqvist Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-24

556619-6316 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Grandin & Lindqvist Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Grandin & Lindqvist Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 070-7833605 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Grandin, Kjell Gustaf -Grandin, Kjell Jonas -Lindqvist, Eva Marie -Lindqvist, Martin

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grandin & Lindqvist Konsult AB är Lindqvist, Martin som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Lindqvist, Eva Marie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grandin, Kjell Gustaf som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Grandin, Kjell Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Leif Ebbe Mauritz som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.