Nail Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Nail Management Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Nail Management Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nail Management Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-24 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-11-06 så har Nail Management Aktiebolag varit registrerat och sedan 2001-12-24 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nail Management Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Nail Management Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Götg. 101, 116 62, Stockholm. Vi ni istället prata med Nail Management Aktiebolag så kan ni göra det på 070-8669901.

Bolaget skall bedriva nagelteknoligiverksamhet med därtill hörande utbildningsverksamhet, bygg och entreprenadverksamhet, hästverksamhet inklusive uthyrning av stallplatser och försäljning av foder och tillbehör och till dessa verksamheter förenlig verksmahet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Göransson, Eva Kristina Tina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomsson, Pia Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Nail Management Aktiebolag har 556617-8173 som sitt organisationsnummer.