Idébyggen i Mälardalen AB

Stockholms län

Information

Idébyggen i Mälardalen AB är en verksamhet som finns i Nacka. I Idébyggen i Mälardalen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenbäck, Jan-Erik som är född 1946 och har titeln VD, Stenbäck, Jan-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Génetay, Per Michael som är född 1947 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Idébyggen i Mälardalen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Idébyggen i Mälardalen AB på telefon 08-4620930.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och konsultarbeten inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Idébyggen i Mälardalen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Idébyggen i Mälardalen AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Idébyggen i Mälardalen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-08 och Idébyggen i Mälardalen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Idébyggen i Mälardalen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Idébyggen i Mälardalen AB har 556612-9267 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.