Raditex Control AB

Stockholms län

Information

Raditex Control AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Raditex Control AB finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Raditex Control AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Raditex Control AB har haft sedan 2001-07-13. Raditex Control AB har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Raditex Control AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bo 229, 715 91, Odensbacken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 019-450105.

Nacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Raditex Control AB Privat, ej börsnoterat.

Raditex Control AB har idag 556611-8773 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Raditex Control AB

Bolaget verksamhet skall vara utveckling och försäljning av drifts- och övervakningssystem för fastighetsautomation samt därmed förenlig verksamhet.

I Raditex Control AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hasse, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Selfjord Hasse, A Solveig Catharina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .