Bolaget Madeleine Gröndahl AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva utformning av grafisk design, formgivning och design enligt given företagsprofil, produktionsövervakning (projektledning samt produktionsledning). Vidare skall bolaget importera och sälja lös egendom till återförsäljare samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bolaget Madeleine Gröndahl AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Bolaget Madeleine Gröndahl AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2001-05-28 så skapades Bolaget Madeleine Gröndahl AB och företaget är har F-skattsedel Bolaget Madeleine Gröndahl AB har haft det sedan 2001-08-27.

Bolaget Madeleine Gröndahl AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-27

556611-1067 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är Bolaget Madeleine Gröndahl AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bolaget Madeleine Gröndahl AB så går det att nå dem via telefon på 070-820320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bolaget Madeleine Gröndahl AB är Gröndahl, Kerstin Madeleine som är född 1961 och har titeln VD, Gröndahl, Kerstin Madeleine som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Sam som är född 1960 och har titeln Suppleant, Grundel, Olof Arvid som är född 1957 och har titeln Revisor, Olof Grundel Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .