Netmaker Consulting Group JJA AB

Stockholms län

Information

Netmaker Consulting Group JJA AB är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Netmaker Consulting Group JJA AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Netmaker Consulting Group JJA AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-07-13.

Netmaker Consulting Group JJA AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-04-11. Men sedan 2001-07-13 så har Netmaker Consulting Group JJA AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Smedjeg. 6, 131 54, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Netmaker Consulting Group JJA AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6012300.

Nacka arbetar för att verksamheter som Netmaker Consulting Group JJA AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Netmaker Consulting Group JJA AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva utveckling av programvara samt konsultverksamhet inom IT-branschen, såsom applikationssupport och systemintegration, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Netmaker Consulting Group JJA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Bengt Niklas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Netmaker Consulting Group JJA AB och det är följande personer, Andersson, Bengt Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alm, Jens Anders som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Mossnelid, Lars Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Sarin, Patrik Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, My Gudrun Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Netmaker Consulting Group JJA AB är 556609-8660.