Lisseken AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Lisseken AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Lisseken AB är ett av dem. Statusen för Lisseken AB är att Bolaget är aktivt.

Lisseken AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-04-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lisseken AB ska trivas.

Lisseken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, marknadsföra, sälja och utföra verksamhet med anknytning till IT såsom systemutveckling, projektledning och verksamhetensutveckling, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lisseken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Lisseken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Lisseken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4284141.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sandefeldt, Johan Gunnar Åke.

De som är på något sätt har med Lisseken AB är Sandefeldt, Johan Gunnar Åke som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Krottler, Sören Einar Bengt som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Krottler, Elsa Brita som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Lisseken AB har 556609-1756 som sitt organisationsnummer.