Smak Design Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Smak Design Stockholm AB. Det finns flera bolag som liknar Smak Design Stockholm AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Smak Design Stockholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-11-30 så har Smak Design Stockholm AB varit registrerat och sedan 2001-05-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Smak Design Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Smak Design Stockholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Finnboda Varvsv. 19 A, 131 73, Nacka. Vi ni istället prata med Smak Design Stockholm AB så kan ni göra det på 070-8600628.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning, lagerhållning, tillverkning inom inredning möbler och mode textil. Företaget skall vidare bedriva tillhörande konsultationer och affärsutveckling inom inredning möbler och mode textil ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carlgren, Per Robert som är född 1952 och har titeln VD, Carlgren, Per Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren Carlgren, Eva Gunvor Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ranke, Hans Peter Olof som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Smak Design Stockholm AB har 556602-0136 som sitt organisationsnummer.