Mantaray AB

Stockholms län

Information

556600-9444 är organisationsnummer för företaget Mantaray AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mantaray AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Mantaray AB finns i.

Mantaray AB har varit registrerat sedan 2000-11-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mantaray AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mantaray AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mantaray AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mantaray AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7141453 eller genom brev på följande adress:
Värmdöv. 176, 131 41, Nacka

Bolaget skall bedriva mjukvaruutveckling, mjukvaruförsäljning samt konsulttjänster inom nämnda områden och annonsförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mantaray AB och det är Björkström, Arvid Olle Gustaf som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkström, Eva Anna-Lisa som är född 1947 och har titeln Suppleant, Näsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,