Gant Company AB

Stockholms län

Information

Gant Company AB är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Gant Company AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gant Company AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-10-21.

Gant Company AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-11-10. Men sedan 2004-10-21 så har Gant Company AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till AUGUSTENDALSVÄGEN 47, 131 52, Nacka Strand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gant Company AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50676000.

Nacka arbetar för att verksamheter som Gant Company AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Publikt bolag för Gant Company AB. Det finns flera Publikt bolag verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall på egen hand eller genom dotterbolag bedriva verksamhet med grossist och detaljhandel av kläder med tillbehör, skor, väskor, läderartiklar, glasögon och hygienartiklar, samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Verksamheten kan också om- fatta förvärv och förvaltning av varumärken och upplåtelse av rätt att använda sådan varumärken.

Firmatecknare för Gant Company AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas två i förening av -Björk, Karl Lennart -Fredin, Lars Henrik -Latourrette, Guy Laurent -Segerberg, Therése Elisabeth -Stoppelenburg, Dirk Johannes M Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gant Company AB och det är följande personer, Fredin, Lars Henrik som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Segerberg, Therése Elisabeth som är född 1975 och har titeln Extern firmatecknare, Stoppelenburg, Dirk Johannes M som är född 1967 och har titeln Extern VD, Björk, Karl Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Barnes, Mair som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cailliau, Guillaume Jean som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Henningsson, Sven Åke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Latourrette, Guy Laurent som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Maus, Didier Andre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES.Strömberg, Lena Charlotte som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot.Andersson, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln Revisor.Falk, Susanne Elizabeth som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Gant Company AB är 556600-4486.