Akutrör i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Akutrör i Stockholm AB är ett av många företag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Akutrör i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Akutrör i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-01-16.

Akutrör i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-12-05. Men sedan 2001-01-16 så har Akutrör i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kvarnv. 25, 137 56, Tungelsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Akutrör i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8610101.

Nacka arbetar för att företag som Akutrör i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Akutrör i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall idka ombyggnation, nyinstallation och reparation av VVS-arbeten samt bedriva VVS-installationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Akutrör i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Akutrör i Stockholm AB och det är följande personer, Livendahl, Nils Gustav Robert som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Åsa Anna Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Akutrör i Stockholm AB är 556599-1899.