Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet, utföra tjänster avseende originalarbeten och hemsidor inom IT-området, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 2000-07-05 så skapades Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola har haft det sedan 2000-07-31.

Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-31

556593-5763 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola så går det att nå dem via telefon på 08-7479106 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Taavola, Lars Erik Gunnar -Tartsay, Anna-Kari

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Svenska Mediefabriken Lars Taavola är Taavola, Lars Erik Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tartsay, Anna-Kari som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööf, Jan-Olof som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindström, Anette Vivi-Ann som är född 1959 och har titeln Revisor, AVL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .