Mäklarhuset Nacka AB

Stockholms län

Information

Mäklarhuset Nacka AB är ett bolag som finns i Nacka. I Mäklarhuset Nacka AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Weidenby, Ulf Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Westman, Erik Christoffer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Westman, Eva Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Ulf Harald som är född 1940 och har titeln Revisor, Ulf Sjöberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Mäklarhuset Nacka AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mäklarhuset Nacka AB på telefon 08-7157290.

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter, bostadsrättslägenheter, bostadsföreningslägenheter och andelslägeneheter. Bolaget skall därutöver bedriva förvaltning och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mäklarhuset Nacka AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mäklarhuset Nacka AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mäklarhuset Nacka AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-01 och Mäklarhuset Nacka AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mäklarhuset Nacka AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mäklarhuset Nacka AB har 556593-3826 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.