Claes Mark & Park AB

Stockholms län

Information

Claes Mark & Park AB är en verksamhet som finns i Nacka. I Claes Mark & Park AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Claes Henrik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren Båtelsson, Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Claes Mark & Park AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Claes Mark & Park AB på telefon 08-55627020.

Bolaget skall bedriva entreprenad och konsultverksamhet inom mark och trädgård, försäljning av branschtillbehör. Handel med värdepapper, mark och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Claes Mark & Park AB av bolagstypen Aktiebolag.

Claes Mark & Park AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Claes Mark & Park AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-29 och Claes Mark & Park AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Claes Mark & Park AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Claes Mark & Park AB har 556582-2656 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.