Softpac AB

Stockholms län

Information

Softpac AB är ett bolag som finns i Nacka. I Softpac AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kull, Nils Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kull, Birgitta Valborg som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kull, Per Staffan som är född 1957 och har titeln Suppleant, de Rosche, Lena Marika som är född 1954 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Softpac AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Softpac AB på telefon 08-7156515.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster inom dels data och elektronisk utrustning, dels inom friskvård, förvaltning av bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Softpac AB av bolagstypen Aktiebolag.

Softpac AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Softpac AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-14 och Softpac AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Softpac AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kull, Birgitta Valborg -Kull, Nils Johan

Softpac AB har 556580-1684 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.