JSB Handel och Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och JSB Handel och Transport Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JSB Handel och Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JSB Handel och Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JSB Handel och Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JSB Handel och Transport Aktiebolag ska trivas.

I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall importera och försälja vin och alkohol samt transport av olika varor och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JSB Handel och Transport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är JSB Handel och Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med JSB Handel och Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6442132.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JSB Handel och Transport Aktiebolag är Bounakhla, Josef Sebastian som är född 1961 och har titeln VD, Bounakhla, Josef Sebastian som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Belghali, Hamid som är född 1969 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract AB som är född och har titeln Revisor, .

JSB Handel och Transport Aktiebolag har 556577-8510 som sitt organisationsnummer.