Nacka Group AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Nacka Group AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nacka Group AB är ett av dem. Statusen för Nacka Group AB är att Bolaget är aktivt.

Nacka Group AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nacka Group AB ska trivas.

I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara management consulting, affärsutveckling och förhandlingar, handel och förvaltning av fast egendom samt bilar och båtar samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nacka Group AB inte är momsregistrerat.

Idag är Nacka Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Nacka Group AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8710712.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nacka Group AB är Norling, Nils Rolf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Evalotta Marianne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Phillips, Craig Oswald som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Nacka Group AB har 556576-3801 som sitt organisationsnummer.