SMG Försäljning Profil AB

Stockholms län

Information

SMG Försäljning Profil AB är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som SMG Försäljning Profil AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SMG Försäljning Profil AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-10-22.

SMG Försäljning Profil AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-09-23. Men sedan 2001-12-26 så har SMG Försäljning Profil AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Trumpetarev. 9, 133 34, Saltsjöbaden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SMG Försäljning Profil AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55626230.

Nacka arbetar för att bolag som SMG Försäljning Profil AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SMG Försäljning Profil AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av profilprodukter såsom pikéskjortor, skjortor, fleeceprodukter m.m. riktade mot återförsäljare inom profilbranschen. Bolaget skall ocks erbjuda tjänster inom grafisk design av logotyper m.m. samt även originalframställning för tryckm.m.

Firmatecknare för SMG Försäljning Profil AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SMG Försäljning Profil AB och det är följande personer, Wärulf, Lars Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg Wärulf, Sonja Anneli som är född 1972 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lars-Gunnar Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, GG Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SMG Försäljning Profil AB är 556575-6615.