Kallur Konsult AB

Stockholms län

Information

Kallur Konsult AB är ett av många företag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Kallur Konsult AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kallur Konsult AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-02-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Högmorav. 58, 138 36, Älta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kallur Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4546701.

Nacka arbetar för att företag som Kallur Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kallur Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT, omfattande systemutveckling, utredningar och projektledning, försäljning och återförsäljning av dataprodukter, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt annan med ovanstående punkter förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kallur Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kallur Konsult AB och det är följande personer, Kallur, Hans Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallur, Marita Inga Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Östblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kallur Konsult AB är 556565-7177.