Krister Wall Projektkonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krister Wall Projektkonsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Krister Wall Projektkonsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1999-01-12 så skapades Krister Wall Projektkonsult Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556564-4951 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Krister Wall Projektkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Krister Wall Projektkonsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7168284 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krister Wall Projektkonsult Aktiebolag är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .