Break IT AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom hotell och restaurang, reklam och PR samt bilracing, handel med fordon inom bilracing, utveckling och försäljning av programvara inom data Internet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Break IT AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Break IT AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1998-09-28 så skapades Break IT AB och företaget är har F-skattsedel Break IT AB har haft det sedan 1999-01-01.

Break IT AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556560-5143 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är Break IT AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Break IT AB så går det att nå dem via telefon på 0705-644203 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sundin, Sven Michael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Break IT AB är Sundin, Anette Kristina som är född 1962 och har titeln VD, Sundin, Anette Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Sven Michael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Gun Sigrid som är född 1943 och har titeln Suppleant, Östblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.