Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gemsjö, Staffan Mikael som är född 1958 och har titeln VD, Gemsjö, Staffan Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferraresi, Toni Robert Michael som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag på telefon 08-7165656.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet när det gäller administrativa tjänster inom värdepappersmarknaderna, idka förvaltning av värdepapper och fastigheter, arrangera jakt och fiskeresor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gemsiö konsult & förvaltning Aktiebolag har 556559-7357 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.