GLOA Förvaltningsaktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och GLOA Förvaltningsaktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GLOA Förvaltningsaktiebolag är ett av dem. Statusen för GLOA Förvaltningsaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

GLOA Förvaltningsaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GLOA Förvaltningsaktiebolag ska trivas.

GLOA Förvaltningsaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GLOA Förvaltningsaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är GLOA Förvaltningsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med GLOA Förvaltningsaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-327460.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med GLOA Förvaltningsaktiebolag är Adlercreutz, Gustaf Lars Henrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adlercreutz, Carl-Fredrik Jan Thomas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Adlercreutz, Sylvia Titti som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Inger Marita som är född 1949 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

GLOA Förvaltningsaktiebolag har 556549-9034 som sitt organisationsnummer.