Care Instruction CI Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Care Instruction CI Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Care Instruction CI Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Care Instruction CI Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Care Instruction CI Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där företaget finns i jobbar för att företag som Care Instruction CI Aktiebolag ska trivas.

I Nacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av personal, fritidshus, båtar, bilar samt även bedriva värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Care Instruction CI Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Care Instruction CI Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Care Instruction CI Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51909000.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Care Instruction CI Aktiebolag är Riberman, Hans Gunnar som är född 1945 och har titeln Likvidator, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisor, Råsunda Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Care Instruction CI Aktiebolag har 556548-0646 som sitt organisationsnummer.