Nacka utstakning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva geodetisk mätning, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nacka utstakning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Nacka utstakning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1997-10-27 så skapades Nacka utstakning AB och bolaget är har F-skattsedel Nacka utstakning AB har haft det sedan 1998-01-01.

Nacka utstakning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556547-3849 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är Nacka utstakning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nacka utstakning AB så går det att nå dem via telefon på 08-7182820 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nacka utstakning AB är Mietzner, Elke som är född 1964 och har titeln VD, Mietzner, Elke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lackell, Nils Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lackell, Roseanne Elinore som är född 1989 och har titeln Suppleant, Ramstedt, Johan Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor.