Tekno-Bygg i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Tekno-Bygg i Stockholm AB är en verksamhet som finns i Nacka. I Tekno-Bygg i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Matveeva Grahovac, Elena som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahovac, Milos som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tekno-Bygg i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tekno-Bygg i Stockholm AB på telefon 08-6400390.

Bolaget skall bedriva handel med byggnadsmaterial, utföra byggnadstjänster och konsultation inom byggnadssektorn samt härmed förenlig verksamhet.

Idag är Tekno-Bygg i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tekno-Bygg i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tekno-Bygg i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-25 och Tekno-Bygg i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tekno-Bygg i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tekno-Bygg i Stockholm AB har 556544-4113 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.