Rafte AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Rafte AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Rafte AB är ett av dem. Statusen för Rafte AB är att Bolaget är aktivt.

Rafte AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-06-19. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rafte AB ska trivas.

Rafte AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom områderna information, management och marknadsföring, samt bedriva handel med dataprogramvaror för bruk inom industri och tjänstesektorn, samt köp, försäljning och förvaltning av penningmedel, värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rafte AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Rafte AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Rafte AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7177550.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rafte AB är Raftell, Marika Karin som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Raftell, Peter Edvard som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Fagerholm-Jukkola, Gunvor Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, BAGGENS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Rafte AB har 556543-0609 som sitt organisationsnummer.