Wild Man AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Wild Man AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wild Man AB är ett av dem. Statusen för Wild Man AB är att Bolaget är aktivt.

Wild Man AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wild Man AB ska trivas.

Wild Man AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion och handel, innefattande jämväl import och export av naturprodukter såsom vilt, fisk, bär, svamp. Äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wild Man AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Wild Man AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Wild Man AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6448507.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Wild Man AB är Flink, Bert Håkan som är född 1960 och har titeln VD, Flink, Bert Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink, Bert Hjalmar som är född 1930 och har titeln Suppleant, Lundberg, Karl Åke som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Wild Man AB har 556542-8439 som sitt organisationsnummer.