M/S Stjernorp AB

Stockholms län

Information

M/S Stjernorp AB är ett företag som finns i Nacka. I M/S Stjernorp AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Camitz, Björn Georg som är född 1975 och har titeln Extern firmatecknare, Camitz, Sten Göran som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Camitz, Inger Georgsdotter som är född 1928 och har titeln Suppleant, Camitz, Ulf Göran som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larm, Karl Nils-Olov Sone som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med M/S Stjernorp AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå M/S Stjernorp AB på telefon 08-7158110.

Bolaget skall bedriva filmproduktion, båtcharter, festarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är M/S Stjernorp AB av bolagstypen Aktiebolag.

M/S Stjernorp AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

M/S Stjernorp AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och M/S Stjernorp AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M/S Stjernorp AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Camitz, Björn Georg -Camitz, Inger Georgsdotter -Camitz, Sten Göran -Camitz, Ulf Göran

M/S Stjernorp AB har 556537-7958 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.