Mikael Hellberg Kapitalförvaltning AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Mikael Hellberg Kapitalförvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Nacka här finns det många olika Aktiebolag. Mikael Hellberg Kapitalförvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Mikael Hellberg Kapitalförvaltning AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556535-3868.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7733160 alternativt besöka eller skicka post till Mikael Hellberg Kapitalförvaltning AB på följande adress ¤BERGSTIGEN ¤103 ¤, 138 33, Älta¤älta.

Mikael Hellberg Kapitalförvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Mikael Hellberg Kapitalförvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hellberg, Eva Agneta som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt konsult- verksamhet inom finansiella tjänster.