Stockholm Quality Outlet AB

Västra Götalands län

Information

Stockholm Quality Outlet AB är en verksamhet som finns i Göteborg. I Stockholm Quality Outlet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rystedt, Lars Örjan som är född 1975 och har titeln VD, Rystedt, Lars Örjan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Leif John Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Leif Rune Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengberg, Anna Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Kurt Göran Lennart som är född 1952 och har titeln RevisorOlsson, Tomas Peter som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stockholm Quality Outlet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stockholm Quality Outlet AB på telefon 046-2864700.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom samt driva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stockholm Quality Outlet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stockholm Quality Outlet AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stockholm Quality Outlet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Stockholm Quality Outlet AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stockholm Quality Outlet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Pettersson, Leif John Michael -Rystedt, Lars Örjan i förening med en av -Falk, Leif Rune Thomas -Tengberg, Anna Elisabeth Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Stockholm Quality Outlet AB har 556528-3859 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.