Lange Lyche Teknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lange Lyche Teknik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Lange Lyche Teknik Aktiebolag finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lange Lyche Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lange Lyche Teknik Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Lange Lyche Teknik Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lange Lyche Teknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyhemsv. 28, 134 34, Gustavsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7185052.

Nacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lange Lyche Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lange Lyche Teknik Aktiebolag har idag 556527-6937 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lange Lyche Teknik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med utrustning företrädesvis till pappers- och cellulosaindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lange Lyche Teknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lange Lyche, Jens Fr. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnson, Berit Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .