Fagerdala Capital AB

Stockholms län

Information

556525-5436 är organisationsnummer för verksamheten Fagerdala Capital AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagerdala Capital AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Fagerdala Capital AB finns i.

Fagerdala Capital AB har varit registrerat sedan 1995-08-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagerdala Capital AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-09-03.

Fagerdala Capital AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fagerdala Capital AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Sparremo, Leif Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Fagerdala Capital AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57013203 eller genom brev på följande adress:
Odelbergs v. 11, 134 40, Gustavsberg

Bolaget ska äga och förvalta onoterade aktier samt äga och förvalta fastigheter och därtill förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fagerdala Capital AB och det är Sparremo, Leif Gunnar som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Landvik, Dag som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Landin, Anders som är född 1943 och har titeln Suppleant, Meyer, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,