Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom ekonomisk och administativ förvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1995-07-28 så skapades Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556524-2657 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7171090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lena Sjöberg Redovisning Aktiebolag är Sjöberg, Lena Gunilla som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Per Lennart som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lars-Gunnar Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, GG Revision AB som är född och har titeln Revisor, .