Stål & Svetsmontage Sune Lindblad Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Stål & Svetsmontage Sune Lindblad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Nacka här finns det många olika Aktiebolag. Stål & Svetsmontage Sune Lindblad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Stål & Svetsmontage Sune Lindblad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556523-0314.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6455014 alternativt besöka eller skicka post till Stål & Svetsmontage Sune Lindblad Aktiebolag på följande adress Forellg. 8, 133 42, Saltsjöbaden.

Stål & Svetsmontage Sune Lindblad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Stål & Svetsmontage Sune Lindblad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lindblad, Robert Tobias som är född 1976 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva svets mekaniska arbeten, byggnads arbeten, utföra transporter, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.