Stockholm GeoEnergi Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Stockholm GeoEnergi Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Stockholm GeoEnergi Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1995-07-18 så har Stockholm GeoEnergi Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Stockholm GeoEnergi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Stockholm GeoEnergi Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Stockholm GeoEnergi Aktiebolag så kan ni göra det på 070-7470730.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet samt försäljning av maskiner och annan teknisk utrustning inom energi- och borrbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olrog, Thomas Christer Hubert som är född 1946 och har titeln Likvidator, Skarpsvärd, Susanne Marie som är född 1953 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av -likvidatorn .

Stockholm GeoEnergi Aktiebolag har 556521-2924 som sitt organisationsnummer.